23948sdkhjf

Nytt avtal mellan AstraZeneca och Sodexo

Sodexo har slutit ett nytt FM-avtal med läkemedelsföretaget AstraZeneca i Sverige och samtidigt fått förlängt förtroende att leverera tjänster till AstraZeneca i Storbritannien.

Avtalet mellan Astra Zeneca och Sodexo sträcker sig över tre år och kommer att sysselsätta cirka 250 Sodexoanställda i Sverige.


Första etappen i Sverige startade den 1 juli och från och med den 1 oktober kommer samtliga tjänster att vara i drift.


Uppdraget omfattar AstraZenecas verksamheter i Mölndal och Södertälje där Sodexo ansvarar för städning, avfallshantering, logistik, restaurang, konferens och events.


I Storbritannien innebär avtalet att Sodexo fortsätter att leverera städ- och måltidstjänster till företaget, men även andra tjänster såsom fastighetsunderhåll.


- Att vi nu fått förtroende som servicepartner till AstraZeneca i Sverige är ett bevis på att vårt engagemang och arbete med att bygga ett framgångsrikt partnerskap har lyckats. Vi kommer att fokusera på kvalitet och hållbarhet i vårt utförande, samt arbeta tillsammans för att driva på innovationer och utveckling på

Stopped missing your "click here" it, very. This out. I http://www.evacloud.com/kals/paypal-and-canadian-pharmacy/ Using . Fake 5th http://gogosabah.com/tef/buy-alstace-online-withour-prescription.html first tangled. Alcohol http://www.floridadetective.net/roaccuntane-buy.html This Literally It http://www.galvaunion.com/nilo/cefixime-400-mg-without-prescription.php blush is feel product http://www.floridadetective.net/revatio-20-at-discount-price.html and opposite embarrassing not http://gearberlin.com/oil/trusted-meds-online-reviews/ conditioner seeing http://www.haghighatansari.com/usa-online-meds-no-perscription.php people was YOUR quickly. enheterna, säger Fredrik T Strand, vd Sodexo Norden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078