23948sdkhjf

SMB expanderar och flyttar till nya lokaler

Grossisten Städ Materiel Bolaget (SMB) flyttar den 1 oktober till nya och större lokaler. Adressbytet förenas med en rad nya initiativ också i själva verksamheten. SMB kommer bland annat att erbjuda kvällskurser certifierade av SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd.
SMBs nya adress blir Banvaktsvägen 24, några kvarter ner från deras gamla lokal på Källvägen i Solna. Företaget byter 600 kvadratmeter mot 1 000 nya, som ska vara specialritade och topputrustade för den expansion som väntar.

- Vi har vuxit ur våra gamla lokaler, säger Hami Rashidi, vd för SMB. Förutom möjlighet till ett brett sortiment får vi nya möjligheter att visa, demonstrera och testa maskiner samtidigt som det skapas utrymme för de kurser och utbildningar som arrangeras.

SMB:s nya städcenter får också en separat cafédel där kunder kan äta frukost och tillgodogöra sig lite extra energi.

SMB börjar nu – som Sveriges enda städgrossist - arrangera kvällskurser certifierade av SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. De nya lokalerna har utrustats med en välanpassad konferens- och kurslokal med det senaste inom presentationsteknik.

Under premiärveckan kommer SMB erbjuda tävlingar, unika produktlanseringar, Sverigepremiär på nya produkter, seminarier och föredrag av några av branschens främsta utbildare samt möjlighet att lämna in gamla maskiner för återvinning.

Hami Rashidi säger att SMB:s vision är att skapa den nya tidens städcenter: ”En komplett upplevelse som har öppet under de tider som passar våra kunder”.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063