23948sdkhjf

Coor tecknar nytt tjänste- och serviceavtal med ICA

Coor Service Management har tecknat ett nytt avtal med ICA om att leverera och utveckla servicetjänster - inkluderat lokalvård - till bolagets samtliga kontor och logistikanläggningar i Sverige. Avtalet löper på tre år och uppgår till ett totalt värde på 174 miljoner kronor.
Det nya avtalet innebär att Coor kommer fortsätt att leverera och utveckla ett stort antal servicetjänster inom arbetsplatsservice och fastighetsservice till ICA. Avtalet löper på tre år och består av ett fast abonnemang och extra tilläggstjänster som avropas vid behov. Det fasta abonnemanget har ett totalt värde på 174 miljoner kronor.

Servicetjänsterna kommer att levereras till ICAs samtliga 14 kontor och logistikanläggningar runt om i Sverige.

Exempel på servicetjänster som ingår i det nya avtalet är lokalvård, receptionstjänst, sammanträdes- och konferensservice, post-, paket- och godshantering, säkerhetstjänster och fastighetsservice

– Vi vill ha en serviceleverantör som förstår komplexiteten i vår verksamhet och kan anpassa serviceleveransen efter hur våra behov förändras över tiden. Coor har väl mött våra krav hittills och vi väljer därför Coor för ytterligare en avtalsperiod, säger Stefan Gideskog, Head of Facility Management, ICA Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065