23948sdkhjf

Hilton Slussen och Scandic Sergel Plaza valde ISS

Det blir ISS som framöver – med egen personal - kommer att bädda hotellsängarna åt Hilton Slussen och Scandic Sergel Plaza i Stockholm. Ett treårigt tjänsteavtal, med huvudsaklig inriktning på housekeeping-tjänster är tecknat och avtalet värderas till totalt 75 miljoner kronor.
Det nya avtalet, som träder i kraft 1 september, innebär att ISS tar hand om housekeeping-funktionen till både Hilton Slussen och Scandic Sergel Plaza i Stockholm.

Totalt har de båda hotellen en kapacitet för cirka 700 sovande gäster. Samtliga berörda medarbetare kommer att erbjudas anställning hos ISS.

Avtalet innebär också att Hotel Hilton Plaza för första gången outsourcar sin housekeeping i Sverige. Av tradition har denna funktion alltid drivits i egen regi.

-Vi är övertygade om att ISS med sin långa erfarenhet som tjänsteleverantör har både kompetens och muskler att ta hand om våra hotell i Stockholm. Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete med vår nya samarbetspartner, säger Torsten Andersson, hotelldirektör, Scandic Sergel Plaza.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.335