23948sdkhjf

Publik- och utställarrekord på ISSA Interclean 2012

2012 års upplaga av städmässornas städmässa - Issa Interclean i Amsterdam noterade nytt rekord både i fråga om antal utställare och vad gäller publiken. Arrangörerna meddelar att Interclean drog hela 28 000 besökare till dom totalt 669 företag/utställare som fanns representerade på mässgolvet.
Miljö, ergonomi, hygien och hållbar utveckling var faktorer som många fabrikanter slog ett extra slag för den här gången.

Många av de produkter som presenterades på mässan var även med som kandidater i ISSAs traditionella uppfinnar- och kvalitetstävling: Innovation Awards. I år hade totalt 71 innovationer anmälts till den internationella expertjuryn för bedömning.

Det prestigeladdade ”stora” innovationspriset för 2012 delade ISSA ut till tyska Vermop som lanserat ett nytt system för – ergonomiskt specialanpassade – moppar som bygger på en sorts magnetgrepp mellan skaft och mopp

Första pris i kategorin nya städmaskiner tilldelades i år Kärcher för deras kombiskurmaskin B 80 W - en batteridriven, kompakt kombiskurmaskin med flertal unika egenskaper för rengöring av stora ytor.

Läs mer i ett fylligt mässreportage i Rent nr 3.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08