23948sdkhjf

Hemfrid knep Boxers marknadschef

Hemfrid stärker sina positioner inom marknad och kommunikation och bemannar två strategiskt viktiga nyckelposter. Karin Friis - som närmast kommer från jobbet som marknadschef på Boxer - har rekryterats som marknadschef och Konrad Karlsson tillträder en nyinrättad tjänst som Online-ansvarig.
Hemfrid stärker sina positioner inom marknad och kommunikation och bemannar två strategiskt viktiga nyckelposter. Karin Friis har rekryterats till jobbet som marknadschef och Konrad Karlsson tillträder en nyinrättad tjänst som Online-ansvarig.

Hemfrids nya marknadschef Karin Friis kommer närmast kommer från ett jobb som marknadschef på Boxer. Hon har tidigare bland annat arbetat som medierådgivare på mediebyråer samt inom området snabbrörliga konsumentvaror.

- Hemfrid är ett oerhört spännande företag i en tillväxtbransch, så det här känns verkligen roligt. Konkurrensen i branschen ökar hela tiden och det finns mycket kvar att utveckla, både inom det digitala området och inom CRM. Som marknadsledare har Hemfrid en spännande position som kan tas tillvara ytterligare, säger Karin Friis.

Till en nyinrättad tjänst som Online-ansvarig har Hemfrid rekryterat Konrad Karlsson. Konrad Karlsson har bakgrund inom det digitala området och kommer närmast från Bonnier Bokklubbar där han varit Campaign Manager.

En uppenbart nöjd Åsa Andersson Antelli, vd på Hemfrid kommenterar rekryteringarna:

- Det är mycket glädjande att vi tillsammans med Karin Friis och Konrad Karlsson får möjlighet att bygga en ännu starkare marknadsfunktion. Branschen för hushållsnära tjänster är här för att stanna. Hemfrid har som största bolag i branschen fortfarande många utmaningar inom området marknadskommunikation, därför gör vi den här satsningen, säger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063