23948sdkhjf

Papyrus Supplies lanserar egen Facebooksida

Papyrus Supplies har som ett av de första företagen i sitt slag etablerat sig på Facebook. På den nya sidan erbjuds tjänster och råd som på olika sätt förenklar och piggar upp kundernas vardag.
– Vi vill skapa en mötesplats där de som använder våra produkter och tjänster har möjlighet att få råd som förenklar deras vardag. Vi vill att vår kunskap ska finnas tillgänglig i en kanal där många redan tillbringar sin tid, säger Kjell-Ove Jonsson, vd på Papyrus Supplies.

På den nya Facebooksidan – meddelar Papyrus - hyllas de vardagshjältar gör livet och vardagen lättare, renare och snyggare för alla andra. Facebooksidan blir en plats där alla kan ställa frågor runt praktiska vardagsgöromål och sedan få svar av varandra eller experterna i vad som kallas ”Måndagspanelen”. Panelen består av utvalda representanter för Papyrus Supplies olika produktområden samt en utomstående användare.

Papyrus Supplies paroll We Love Mondays är i sig ett budskap om att man vill hjälpa sina kunder få vardagen att fungera, oavsett om det handlar om leveranser av förbrukningsprodukter eller om kringtjänster.

Adressen är:

www.facebook.com/papyrussupplies
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081