23948sdkhjf

Klart med juryn till CLEAN Bright Awards 2012

Juryn i 2012 års omgång av bransch- och kvalitetstävlingen CLEAN Bright Awards är nu utsedd. Juryledamöter 2012 är Anne Blom, Inger Jonasdotter och Mats Ohlsson. Tävlingens vinnare koras i samband med CLEAN Service&Supply på Stockholmsmässan den 24-25 oktober.
CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom lokalvård, hygien, tvätt och sanering. Den 24-25 oktober – under CLEAN Service&Supply på Stockholmsmässan koras de som är bäst i den svenska städ- och servicebranschen 2012.

En jury med bred och gedigen branscherfarenhet utser, precis som i fjol vinnarna i tävlingen.

Jury i 2012 års omgång av CLEAN Bright Awards är:

• Anne Blom, framgångsrik entreprenör och ägare till Anne Blom Städservice AB. Tillika mottagare av priset Årets Glansföretag i CLEAN Bright Awards 2011.

• Inger Jonasdotter, mångårigt branschansvarig på Almega Serviceentreprenörerna och en välkänd och kunnig person i städ- och servicekretsar.

• Mats Ohlsson, välkänd branschprofil och ägare till Mats Ohlsson Städutveckling AB som erbjuder konsulttjänster med inriktning mot städ- och fastighetsservicebranschen. Mats Ohlsson representerar mångårig erfarenhet och brett övegripande branschkunskap.

Fotnot: Juryn kan även komma att knyta till sig personer som kompletterar kompetensen i de kategorier där så erfordras.

Tidningen Rent – som arrangerar tävlingen – vill samtidigt passa på att få framföra ett stort tack till juryn i 2011 års upplaga av CLEAN Bright Awards.

Stort och varmt tack Thor Franzén, Sodexo, Peter Rehnström Support Syd och Anette Pehrsson City Papper.

Läs mer om tävlingen i Rent och på

www.cleanbrightawards.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.316