23948sdkhjf

Support Syd kan bli svensk mästare i lönesättning

Almega ordnar i år - för första gången - SM i lönesättning. Juryn har utsett fem företag som anses särskilt framgångsrika när det gäller individuell lönesättning. Serviceföretaget Support Syd i Helsingborg är ett av de företag som gått vidare till final.
I början av hösten 2011 gick startskottet för Almegas tävling SM i lönesättning. Alla företag, organisationer och offentliga verksamheter med kollektivavtal har kunnat delta. Nu har juryn enats om fem företag bland de nominerade som gått vidare till final.

En av de fem finalisterna är serviceföretaget Support Syd, i Helsingborg som nu har chansen att utnämnas till svensk mästare i lönesättning. I snart åtta år har företaget arbetat med individuell lönesättning.

-För oss på Support Syd är det viktigt att medarbetarna på företaget upplever att deras arbetsinsats gör skillnad. Med individuell lönesättning har vi sett en ökad motivation bland våra medarbetare. Det är våra medarbetares prestation som är grunden till vår fantastiska tillväxt, säger Peter Rehnström VD på Support Syd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078