23948sdkhjf

Eva-Karin Sjödin Dahl ny VD för HomeMaid

Eva-Karin Sjödin Dahl har utsetts till ny VD i HomeMaid AB. Eva-Karin kommer närmast från en position som operativ huvudchef inom Elite Hotels of Sweden och har även under flera år haft ledande befattningar inom SAS.
Eva-Karin Sjödin Dahl har utsetts till ny VD i HomeMaid AB. Eva-Karin kommer att tillträda tjänsten som ny VD den 7 maj i år. Som tidigare meddelats kommer nuvarande VD Åsa Keller Wannem efter många års framgångsrik uppbyggnad av bolaget övergå till en funktion som operativ styrelseledamot.

Eva-Karin kommer från en position som COO inom Elite Hotels of Sweden och har även under flera år haft ledande befattningar inom SAS.

- Eva-Karin är en stark, prestigelös, positiv och inspirerande ledare med erfarenheter inom bl.a. försäljning, marknadsföring, serviceutveckling och strategisk IT. Vi är mycket glada att få chansen att jobba ihop med Eva-Karin för fortsatt utveckling av HomeMaids verksamhet, säger Mats Claesson, styrelseordförande i HomeMaid AB.

- Jag ser det som en mycket inspirerande uppgift att få fortsätta utveckla HomeMaid, ett välskött företag, säger Eva-Karin Sjödin Dahl, tillträdande VD i HomeMaid AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109