23948sdkhjf

SCA vinner förnämligt pris som "Årets leverantör"

SCA och varumärket Tork blev en av vinnarna i European Office Products Awards (EOPA) 2012, som tillkännagavs under European Office Supply Exhibition i Frankfurt.
Den engelska branschtidningen OPI tillkännagav SCA som en av vinnarna i den elfte European Office Products Awards, som är känd som den förnämsta utmärkelsen för företag verksamma i Europa.

Man bedöms utefter mer än 16 kategorier, däribland kundfokus, innovation, marknadsföring, medvetenhet om hållbarhet och inte minst det övergripande resultat som årets leverantör står för med sina utmärkta resultat under året som gått.

- SCA är mycket hedrade över att få ta emot utmärkelsen Årets leverantör. Det är självklart att detta prestigefulla pris är baserat på det goda arbetet av våra Tork team runt om i Europa, betonar Erhard Stöckl, VP Key Account Manager för AFH Professionell Hygiene, SCA Hygiene Products AB.

- Efter att ha lärt sig att kundbehov skiljer sig åt beroende på användning, typ av verksamhet eller plats, är SCA stolta över att erbjuda ett brett utbud av Tork produkter och tjänster som möter dessa speciella önskemål.

Juryn från The European Office Products Award bedömde SCA som ett kundorienterat företag, som bygger sin verksamhet på att skapa långsiktig efterfrågan för kontorsvarubranschen och driver på det in i framtiden. Med deras professionella hygientjänster, har SCA också byggt upp en rad av kanalspecifika produkter och marknadsmaterial som visar SCAs engagemang inom kontorsvarubranschen. SCA är inte bara en professionell verksamhet att arbeta med utan också en professionell organisation som tar branschen på allvar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062