23948sdkhjf

IFMA lanserar ny hemsida

IFMA Sverige - en branschorganisation för alla som arbetar med facility management – lanserar en ny hemsida. Sajten ska göra det enklare att nå ut med information om till exempel nya rön och aktiviteter inom inom facility management.
IFMA, International Facility Management Association, det största nätverket och ledande informationskanal för aktörer inom facility management lanserar en ny hemsida.

Erik Ahrsjö, ordförande i IFMA Sverige:

- Med lanseringen av vår nya hemsida – www.ifma.se - gör vi det enklare för våra medlemmar och andra intresserade att ta del av såväl IFMA i Sverige som IFMA i världen. Här finns information om alla våra pågående aktiviteter och träffar lätt tillgängligt.

Ahrsjö förtydligar:

- Facility management, vanligen förkortat FM, handlar om att koordinera den fysiska arbetsplatsen med individens arbete och organisationens produktiva processer. Kort och gott, att samordna samtliga stödfunktioner för totalt ökad effektivitet.

IFMA Sverige arbetar bland annat med att sprida kunskap och erfarenheter inom FM och anordnar regelbundet träffar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Årligen arrangeras även Sveriges viktigaste händelse för branschen, Nordic Workplace.

Syftet med IFMA är att utveckla facility managers och andra aktörer så att de bättre kan svara upp mot kärnverksamheternas växande och växlande krav.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062