23948sdkhjf

VD-byte i HomeMaid

Åsa Keller Wannem - verkställande direktör i HomeMaid sedan 2003 - lämnar Vd-posten och övergår under våren till en funktion som operativ styrelseledamot. Åsa Keller Wannem kommer under en tid arbeta kvar som verkställande direktör för att under året överlämna till sin efterträdare.
- Det har varit en fantastisk resa i HomeMaid där jag fått möjlighet att under snart 10 år bygga ett rikstäckande bolag men även att engagera mig externt för branschens existens. Det finns fortsatt mycket att göra och jag ser med stort nöje fram emot en roll som operativ styrelseledamot där jag kommer fokusera på strategiska expansionsfrågor som till exempel förvärv”, säger Åsa Keller Wannem.

- ”Åsa har tillsammans med sina medarbetare utvecklat HomeMaid från en omsättning på några hundra tusen till att idag ha en omsättningstakt på närmare 170 MSEK med fortsatt tillväxt. Det är mycket bra gjort. Åsa har indikerat önskemål om att fokusera på strategiska frågor för bolaget och kommer fortsätta som operativ styrelseledamot. Arbetet med att hitta en efterträdare är påbörjat och vi hoppas kunna presentera en ny VD inom kort.”,säger Mats Claesson, styrelseordförande i HomeMaid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063