23948sdkhjf

Finländskt miljötjänsteföretag förvärvar Sanvac Miljö

Umeåbaserade miljö- och industrisaneringsföretaget Sanvac Miljö har förvärvats av Delete Group som är en ledande finsk aktör inom miljöanpassade saneringstjänster mot industrin.
– Sanvac Miljö är ett professionellt drivet företag som betjänar sina kunder med modern teknik och team med utmärkt know-how. Sammanslagningen öppnar dessutom för ett gränsöverskridande samarbete inom industriell sanering och andra miljötjänster. Detta samarbete kommer att hjälpa oss möta det växande behov av dessa tjänster som finns hos våra kunder, säger Jussi Niemelä, Vd för Delete Group.

– Samgåendet med Sanvac Miljö Ab kompletterar vårt tjänsteutbud och är helt i linje med Delete Groups tillväxtstrategi i norden, framhållerJussi Niemelä

Under de senaste åren har Sanvacs ägare, Leif Danielsson med sitt team utvecklat Sanvac till en ledande aktör inom miljö – och industrisanering i norra Sverige.

Efter sammangåendet med Delete Group Oy kommer Leif Danielsson bli chef för koncernens svenska verksamhet. Leif kommer också att fortsätta i sin nuvarande ledande roll i Sanvac Miljö Ab.

– Delete Group har i Finland växt på ett imponerande sätt och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att växa i Sverige, säger Leif Danielsson.

Efter sammangåendet kommer Deletekoncernen omsätta ca 800 msek. Och den sammanslagna enheten kommer att sysselsätta ca 650 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063