23948sdkhjf

Vd-skifte också på Gipeco - Leif Carlsson tar över efter Mats-Erik Ohlsson

Leif Carlsson har tillträtt som ny Vd för Gipeco. Han har arbetat som ekonomi- och personalchef på Gipeco sedan 2006. Förre Vd - tillika Gipecos majoritetsägare - Mats-Erik Ohlsson kvarstår inom företaget men med andra arbetsuppgifter.
- Det är mycket hedrande att få ta över efter Mats-Erik Ohlsson, och jag ser fram emot ett spännande arbete att leda och utveckla Gipeco framöver, säger Leif Carlsson.

Förre Vd Mats-Erik Ohlsson kvarstår inom företaget, dels som majoritetsägare och medlem i styrelsen, men också som ansvarig för dotterbolaget Chemex produktutveckling.

Sonen, Christofer Ohlsson, fortsätter som marknadschef i bolaget, men går samtidigt in som delägare och medlem av Gipecos styrelse.

- Tillsammans ser vi stora möjligheter för Gipeco framöver, säger Mats-Erik Ohlsson.

- I och med skiftet kommer jag att lägga ännu mer kraft på produktutveckling samtidigt som jag är övertygad om att Leif med sin höga arbetskapacitet kommer att driva organisationen och infria de högt ställda mål som satts upp för verksamheten under de kommande åren. Och med min son Christofer som delägare säkerställer vi också att bolagets affärsutveckling och marknadspositionering utvecklas på ett positivt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063