23948sdkhjf

Papyrus utökar sin verksamhet i Norge

Papyrus utvecklar, genom affärsområdet Papyrus Supplies, sin verksamhet och förvärvar det norska företaget Arto Emballasje AS. Arto Emballasje kommer att fortsätta under eget namn, men blir ett viktigt komplement till Papyrus Supplies satsning i Norge och Europa.


– Papyrus Supplies har en tydlig strategi för att vara marknadsledande på industri- och emballagesidan i Norden. Förvärvet av Arto Emballasje ligger helt i linje med detta. Vi är mycket stolta över att ha förvärvat en så professionell emballageleverantör i Norge, säger Kjell Ove Jonsson, ny Senior Vice President på Papyrus Supplies.

Förvärvet är det tredje Papyrus har gjort i Norden det senaste året. De två andra är Städgrossisten i Stockholm och Städcentralen i Göteborg. Arto Emballasje förvärvas av Papyrus norska bolag Papyrus Norge AS. Bent Ove Amundsen, VD på Arto Emballasje AS, ser uppköpet som en chans att utveckla företaget.

– Vi är glada för att kunna vidareutveckla Arto Emballasje AS tillsammans med en så stor internationell aktör som Papyrus Supplies, säger Bent Ove Amundsen, VD på Arto Emballasje.

– Vi utökar vårt sortiment och förbättrar vår produktutveckling och drift, vilket kommer att ge ännu bättre lösningar för våra kunder och stärka vår redan solida position på marknaden.

Bent Ove Amundsen kommer att fortsätta att leda Arto Emballasje, men nu som en del av Papyrus Supplies. Arto Emballasje är ett framgångsrikt företag med inriktning mot partihandel med industriförnödenheter och emballage.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063