23948sdkhjf

Public Clean köper Maria Kvalitet Service: "Skapar stordriftsfördelar och synergier"

Går samman för att stärka positionen i Stockholmsområdet, säkra tillgången till personal och bredda kompetensen.

Stockholmsbolaget Public Clean förvärvar Maria Kvalitet Service och de båda bolagen ska framgent ingå i samma koncern och stärker därmed positionen på marknaden.

– Genom att växa skapar vi stordriftsfördelar och synergier mellan olika verksamheter. Public Cleans ägare, Abbe El Younssi, har en tydlig vision att bolaget ska bli det mest attraktiva serviceföretaget på marknaden för både kunder och medarbetare, säger Anette Fredriksson, vd för Public Clean i en kommentar.

Public Clean i Stockholm är starka inom kundsegmenten hotell och konferens samt fastighet och kontor medan Maria Kvalitet Service har stor kompetens inom området bilhandel och verkstad.

Maria Trus kvarstår i rollen som vd för Maria Kvalitet Service men får möjlighet att lägga fokus på kundvård, affärsutveckling och kvalitetsuppföljning.

– Nu får jag möjlighet att ägna min tid åt det som jag tycker är roligt, kunderna och våra leveranser. Jag ser också fram emot att få en lite bättre balans mellan arbete och fritid, säger Maria Trus, vd och grundare av Maria Kvalitet Service.

Maria Kvalitet Service  är grundat 2003, ett drygt 20-tal anställda och omsatte 11,5 miljoner kronor 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094