23948sdkhjf

Ny inom försäljning hos Procurator

Nästa vecka öppnar Procurataor och Supplies Direct ny butik på Ringön i Göteborg.

I mars klev Jonathan Janssens Larsson in i rollen som säljare inom new sales hos Procuator med uppdrag att jobba med i första hand försäljning mot nya kunder. Han har tidigare arbetat som bensinhandlare och franchisetagare för Circle K. Det framgår av ett blogginlägg från Procurator.

I intervjun med Jonathan Janssens Larsson i inlägget så framhåller han vikten av att arbetet med håbbara produkter.

– Som säljare på Procurator handlar min roll inte bara om att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter, utan också om att vara medveten om, och aktivt främja företagets hållbarhetsstrategi. Genom att lyfta fram produkter och tjänster som bidrar till våra hållbarhetsmål strävar jag efter att skapa en positiv inverkan vid varje kundmöte, säger Jonathan Janssens Larsson.

– Genom att vara en ambassadör för hållbar konsumtion, produktion och anständiga arbetsvillkor är det mitt ansvar att informera och inspirera kunder att göra medvetna val. På så sätt vet jag och min avdelning att vi är med och bidrar till att driva företagets hållbarhetsagenda framåt.

Den 3 juni öppnar Procurator och dotter bolaget Supplies Direct ny butik i Göteborg som är beläggen på Ringön.

– Göteborg är en stor stad med stor potential för oss och jag är övertygad om att det finns massor av verksamheter som kan dra nytta av att ha Procurator nära till hands. Jag ser fram emot att få berätta för befintliga och potentiella kunder hur jag och Procurator kan hjälpa dem skapa säkra, effektiva och hållbara arbetsplatser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078