23948sdkhjf

Nya medarbetare hos Ahnviks

Leverantören har rekryterat nya säljare som ska verka i Halland, Skåne och Trestadsområdet.

Kristian Tabich och Stefan Nordström är nya säljare hos 95-åriga Ahnviks, som ingår i Nyahgruppen, som bland annat förser städbranschen med städutrustning, papper, produkter för golvvård och rengöringsmedel. Det meddelar aktören på Linkedin.

Kristian Tabich är ny säljare för södra Sverige som ska ta hand om Halland och Skåne medan Steafn Nordström är ny säljare för Trestadsområdet, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg. Kristian Tabich kommer närmast från Office Depot där han arbetat i nära sju år men han har även ett längre förflutet som butikschef i nio år hos telefonoperatören Tre.

–Mitt område kommer sträcka sig över södra Sverige, från Halland ner till Skåne. Hygien och städ är ett område som jag tycker är extra kul att arbeta med, så om jag behöver nämna något där jag är lite extra kunnig i så är det just hygien- och städsegmentet, uppger Kristian Tabich i inlägget.

Stefan Nordström kommer närmast från ÅSS där han var ansvarig för Ruvac Industrivaccum-maskiner och han har även arbetat för Cidan Machinery.

Kristian Tabich och Kristian Nordström tillträdde i april.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079