23948sdkhjf

Lanserar samlingstjänst för flytt tillsammans med Qleano

Mäklaren Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen har lanserat Flyttklar som beskrivs som en samlad tjänst för alla delar i en flytt som flytt- och städtjänster. Tjänsten erbjuds kunder hos Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och House:ID och har skapats i samarbete med Qleano. 

– Vårt långsiktiga mål är att skapa ett hållbart boendeliv, oavsett om det handlar om att hitta eller sälja hem, få till en fungerande bostadsekonomi eller underlätta för hantering, utveckling och dokumentering av ett existerande hem. Det är därför en självklarhet att vi även skapar den bästa tänkbara möjligheten för själva flytten, säger Jennie Skogsborn, CXO, på Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen.

Qleano, grundades 2011 som ett traditionellt städbolag under namnet Cleaning Services i Eskilstuna men under 2013 såldes den lokala städverksamheten och bolaget bytte namn till Qleano. Sedan dess arbetar bolaget med att matcha ihop kunder med lokala tjänsteföretag inom flytt- och städning och har

Qleano erbjuder förutom flyttstädning och flytthjälp även hemstädning , fönsterputs och bygg- och kontorsstädning över hela landet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203