23948sdkhjf

Ny utmärkelse i CBA: ”Premiera de som tänker större och nytt”

Nu är det hög tid att hylla dina allra bästa och värdiga kandidater och nominera branschens bästa talanger och föregångare till årets fem utmärkelser; Årets Nytänkare, Årets Städare, Årets Medarbetare, Årets Ledare och Årets Branschföretag.

Nytt i år är att tidningen Rent ska hylla och premiera Årets Nytänkare. Utmärkelsen kan gå till en person, grupp eller företag vars nya, unika produkt eller lösning redan har eller väntas få stor och positiv branschpåverkan framöver.

– Vi hoppas på att få in många nomineringar till Årets Nytänkare. Vi tror att den person, grupp eller företags produkter och lösningar ska genera ett stort värde till människor i branschen och även höjer statusen i branschen, säger Birgitta Tängnander, projektledare för Clean & Facility och Clean Bright Awards.

– Vill verkligen även premiera personer som genom sitt arbete inspirerar andra att tänka större och tänka nytt, säger Birgitta Tängnander vidare.

Här är nomineringssidan med information om vad som krävs för att bli finalist och slutligen få en chans att kamma hem någon av de fem utmärkelserna.

Här finns vinnare sedan 2012 samlade.

Nomineringsperioden pågår från den 2 april fram till den 30 juni och finalisterna i de fem kategorierna presenteras den 19 september. Prisutdelningen äger rum på mässan Clean & Facilitys första dag den 12 november på Kistamässan i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079