23948sdkhjf

Ska bygga upp tjänster inom service för arbetsplatsen hos Colliers

Har ett längre förflutet från att utveckla och implementera arbetsplatsservice hos Colliers globalt.

Sven Moller tillträder som head of workplace advisory hos Colliers Nordics med uppdraget att hjälpa kunder med arbetsplatslösningar.

– Vi tar nu nästa steg inom Occupier Services genom att bygga upp våra tjänster inom Workplace Advisory. Med Svens omfattande erfarenhet och expertis inom området, tillsammans med vårt globala och lokala samarbete, är vi fast beslutna att driva våra kunders framgång genom strategiska partnerskap och fortsatt rekrytering av experter inom området, säger Martin Lindgren, head of occupier services hos Colliers Nordic & Partner i en kommentar.

Sven Moller har arbetat för Colliers i över tio år och i Australien, Europa, Mellanöstern och Afrika och hjälpt till att forma arbetsmiljöer för kunder som Microsoft, UBS och Miele.

– Vi tror starkt på att en arbetsplats ska vara en magnet, inte ett krav. Hybridarbete är här för att stanna och data tyder på att flexibla och hybrida arbetsmodeller är de mest framgångsrika när det gäller att attrahera och behålla talang. Att hitta och hantera organisationens optimala balans mellan arbete på kontor och distans är nyckeln till en lyckad arbetsplats. För att säkerställa att ditt kontor har rätt mix av dessa, vilket innebär rätt typ av utrymmen för att stödja din arbetsstyrka, blir det allt viktigare att omdefiniera kontorets syfte samt vilka specifika aktiviteter och funktioner din organisation behöver, säger Sven Moller i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.454