23948sdkhjf

Tar över ansvaret för städtjänsterna hos United Spaces i Stockholm

Har sedan tidigare samarbete för en yta om 1 500 kvadratmeter i Jönköping.

Carotte Housekeeping har skrivit avtal med coworkingkedjan United Spaces och ska leverera städtjänster till fyra lokaler i Stockholm med en total yta om 16 500 kvadratmeter. Städning på i huvudsak kvällstid ska ske på adresserna Götgatsbacken, Solna Strand, Torsgatan 26 och Waterfront. Därtill innefattas daglig tillsyn på United Spaces större anläggningar i Waterfront och Torsgatan 26.

– Vi är väldigt stolta över att få möjligheten att förgylla tillvaron hos ett så kundfokuserat och framåtsträvande företag som United Spaces. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Katarzyna Stepien, vd på Carotte Housekeeping i en kommentar.

Därmed växer samarbetet mellan aktörerna då Carotte sedan tidigare levererar städservice och soft facility -tjänster som bemanning av reception, drift av restaurang och event-/konferenslokaler samt cateringtjänster till Werket i Jönköping.

– Hemligheten bakom vår framfart ligger i kvalitén i de tjänster vi levererar. All vår personal genomgår en SRY-certifiering, vilket motsvarar städbranschens gesällbrev. Vi lämnar ingenting åt slumpen och gör det där lilla extra för våra kunder. Till det adderar vi en god dialog, bra planering och flexibilitet, säger Katarzyna Stepien vidare.

Carotte Housekeeping, städtjänster, ingår i Carotte Group och bolaget startades år 2021 för att tillgodose kunders och fastighetsägares behov av en helhetslösning för soft facility- tjänster runt kontoret. Städtjänsterna är en del i företagets erbjudande Carotte Concierge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109