23948sdkhjf

Nytt storavtal för Coor

Uppdraget ska sysselsätta 75 personer och årsomsättningen för uppdraget förväntas uppgå till 85 miljoner kronor.

Coor tecknar nytt IFM-avtal med Sweco som omfattar leverans av lokalvård, kafé, kaffe samt arbetsplatstjänster som reception, post och säkerhet till samtliga av aktörens kontor i landet från Kiruna i norr till Malmö i söder.

– Vi är glada över förtroendet vi får av Sweco. Coor ser fram emot att vara den partner som håller i utvecklingen av uppdraget där IFM-upplägget borgar för effektiv och god samordning av leveransen över hela landet. Sweco och Coor delar höga hållbarhetsambitioner och det kommer att genomsyra samarbetet och hela leveransen, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Sweco är ett arkitektur- och teknikkonsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö.

– Som stor arbetsgivare behöver vi ständigt utveckla, uppdatera och anpassa våra arbetsplatser utifrån nya behov och med hållbarhet i fokus. Swecos arbetsplatsvision lyfter bland annat kontorens betydelse i att säkra att Sweco står för den bästa tiden i våra yrkesliv. Med Coors heltäckande erbjudande, kompetens inom hållbarhet och förändringsledning, kommer vi ha rätt förutsättningar. Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla vår kontorsservice tillsammans med dem, i linje med Sweco Sveriges arbetsplatsvision, säger Hanna Wallstedt, operativ chef, Sweco Sverige.

Det nya avtalet träder i kraft 1 maj 2024 och gäller i fem år med möjlighet till förlängning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096