23948sdkhjf

Ska leda Orbotech i Finland

Orbotech Swedens operativa chef Anton Johansson kliver även in i rollen som tillförordnad vd för dotterbolaget Orbotech Finland.

Detta för att stärka bolagen genom synergier inom bland annat funktionshyresavtal, produktåtervinning och begagnathandel. Han efterträder Harri Piiparinen som går i pension efter en lång karriär inom städbranschen och som under de senaste sju åren lett företaget i Finland. Anton Johansson får även draghjälp på den finska marknaden av Tomi Piiparinen, operativ chef, samt Ville Kujala, försäljningschef.

–Jag är stolt över att ha fått förtroendet all leda Orbotech Finland som har en otroligt stark position på marknaden gällande kemikaliefri städning och framför allt automatiserad städning. Genom det finska bolaget är vi ledande i Europa på just automatiserad städning och jag ser en stor potential över tid. Mitt mål är att öka vårt samarbete och jag vet att organisationen i Sverige kan lära sig mycket av hur Orbotech Finland arbetar, i Finland har städningen högre status och leverantörer möter generellt högre krav. Vi har redan identifierat synergier som kommer stärka oss båda, säger Anton Johansson

Orbotech Sweden tillhör Orbotech-gruppen där systerbolagen Johans Städmaskiner, Inolife och Orbotech Finland ingår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109