23948sdkhjf

Miab utsett till Karriärföretag igen

För andra året i rad ryms Miab på listan bland de 100 Karriärföretagen 2024. Tilldelas utmärkelsen då företaget skapat en utvecklande och inkluderande miljö.

Miab har utsetts till ett av 100 av Sveriges Karriärföretag 2024. Utmärkelsen har delats ut sedan 2011 och kan tillfalla företag som arbetar aktivt med sitt arbetsgivarvarumärke och enligt grundkriterier har minst 250 anställda och/eller en omsättning över 250 miljoner kronor, en personalchef och som aktivt sysslar med löpande rekryteringsarbete och erbjuder karriär- och utvecklingsmöjligheter för sina anställda, studenter, Young Professionals, men även för mer seniora roller.

– Mottagandet av denna utmärkelse för andra året i rad är ett bevis på vårt starka fokus på att erbjuda våra anställda möjligheter till karriärutveckling och personlig tillväxt. Vi tror på att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig värdefull, och där mångfald inte bara tolereras utan uppmuntras och firas, säger Richard Toppar, vd på Miab i en kommentar.

Initialt är omkring 1 000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner utvalda baserade på grundkriterierna och därefter granskar en expertpanel samtliga kandidater och väljer efter två steg och flera urvalsprocesser baserade på bedömning av företagsklimat och arbetsmiljö ut årets 100 vinnare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065