23948sdkhjf

Public Clean skiftar vd

Facility Service-bolaget värvar vd som närmast kommer från Arkitektkopia. Har tidigare arbetat som verksamhetschef hos Effekt Svenska.

Anette Fredriksson har utsetts till ny vd för Public Clean och efterträder Tomas Nordgren som går i pension. Hon kommer närmast från rollen som försäljnings- och marknadschef för Arkitektkopia och uppges ha erfarenhet även från andra ledande befattningar med försäljnings- och affärsutvecklingsansvar  i flera branscher, även facility service.

– Jag ser verkligen fram emot att utveckla Public Clean. Det här är en verksamhet som har ett så tydligt berättigande genom att underhåll av lokaler minskar reparationsbehovet och att satsa på lokalvård befrämjar hälsa och trivsel för dem som vistas i lokalerna, oavsett om det är besökare, kunder eller egna medarbetare, säger Anette Fredriksson i en kommentar.

Anette Fredriksson tillträder posten den 1 januari 2024. Tomas Nordgren kommer i sin tur stanna kvar i företagets styrelse.
– Jag ser fram emot att vi tillsammans tar företaget till nästa nivå. Public Clean ska växa, men på ett balanserat sätt, där vi får med oss alla delar i verksamheten, säger Abbe El Younssi, Public Cleans ägare i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078