23948sdkhjf

Får guldmedaljer för andra året i rad

Micro System Duotex har tilldelats guldmedaljer under mässan Cleaning Expo som ägde rum den 24 till 25 oktober 2023 i Poznań i Polen. De två guldmedaljerna gick till MicroWet Duotex Recycled Mop i kategorierna ”Experts’ Award” för bästa produkt respektive ”Eco Prize” för innovativ hållbarhetsprofil.

– Jag är mycket glad och tacksam för att vi för andra året i rad har fått dubbla guldmedaljer, speciellt Eco Prize, som endast delas ut när tävlingsjuryn upptäcker en produkt som utmärker sig inom hållbarhet. Detta är ett bevis på att Micro Systems arbete med produktutveckling går i rätt riktning. Det gör mig extra stolt att vi, i en bransch med generellt sett hög miljöpåverkan, har lyckats skapa en miljövänlig produktionskedja där de egna medarbetarnas arbetsmiljö har stort fokus, säger Kuba Stefaniak, vd på Micro System Duotex AB i Sverige i en kommentar.

Moppen får utmärkelsen för hög andel återvunnet material och hög rengöringskapacitet med torr, lätt fuktig och fuktig metod på alla typer av ytor. Att produkten dessutom garanterar bibehållen kapacitet efter 800 tvättar vid 90 grader gör att den även prisas som innovativ produkt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078