23948sdkhjf

Ska leverera till fler sjukhus

Coor har tecknat nya fastighetsserviceavtal med Region Stockholm genom Locum gällande leverans av fastighetsservice till ett flertal sjukhus i södra Stockholm samt Södertälje.

De nya avtalen träder i kraft 1 juni 2024 och löper under en maximal kontraktstid om åtta år, inklusive förlängningsoption.

– Dessa upphandlingar hade stort fokus på kvalitet och det känns därför extra bra att Locum väljer Coor som leverantör. Vi har sedan tidigare ansvar för fastighetsleveransen på S:t Görans sjukhusområde samt Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och med de nya sjukhusen växer vi både i storlek och kompetens gällande fastighetsdrift av samhällskritiska objekt, sägerMagnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Coor ska leverera tjänster som tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll inom fastighetsteknik, vilket inkluderar medicinska gaser, reservkraft, hissar samt närliggande tjänster inom fastighetsförvaltning och  fastighetsdriftansvar för bland annat Södertälje, Rosenlunds, Maria, Nacka, Dalens och Handens sjukhus. 

Avtalen omfattar totalt  en byggnadsyta på cirka 315 000 kvadratmeter sjukhus.

– Vi har ett givande och tätt samarbete med Locum på S:t Görans sjukhus och ser fram emot att nu utöka samarbetet till flera sjukhus. Vi har tagit fram ett koncept för lyckad fastighetsdrift till S:t Görans sjukhus som nu kommer fler sjukhus till gagn. Dessutom kommer vi att lära av varandra för att kontinuerligt förbättra våra metoder och öka kundnöjdheten, kommenterarSimon Turtle, kontraktschef Coor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078