23948sdkhjf

Snart dags för Clean & Facility 2023

Om en vecka arrangeras Branschmässan Clean & Facility på Elmia i Jönköping. Under mässdagarna bjuds ni på Drop-in seminarier, Fönsterputs SM och prisutdelningen av Clean Bright Awards 2023.

Den 18–19 oktober möts städ- och FM-branschen på Clean & Facility på Elmia i Jönköping för att knyta affärskontakter, upptäcka nya produkter och inspireras.

Mässan är den självklara mötesplatsen för alla som jobbar med bland annat lokalvård, fönsterputs, industriell tvätt, hygien och golvvård. Under mässdagarna presenterar utställarna nya produkter och innovationer för hela branschen, med allt från städmaskiner, rengöringsprodukter, redskap och arbetskläder till administrativa system, kontorsartiklar och annat som krävs för en professionell verksamhet. Läs mer om utställarna här.

Branschens verkliga stjärnor hyllas när Årets städare, Årets Miljöföretag, Årets ledare, Årets medarbetare och Årets Branschföretag utses i Clean Bright Awards den 18 oktober. Läs mer om årets finalister här. 

Därtill utses vinnaren i Fönsterputs SM under mässans andra dag den 19 oktober.

Under mässan arrangeras även drop-in seminarier med kunniga och inspirerande föreläsare talare. Seminarierna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs men kom gärna i god tid då antalet platser är begränsat. Här finns programmet.

Mässan är kostnadsfri att besöka men glöm inte att förregistrera ditt besök, skriv ut din besöksbadge med namn och ta med till mässan för smidigare entré.

All info hittar du på cleanmassan.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094