23948sdkhjf

TimeWaves ägare köper Avista Time: ”Samlar unik branschkompetens”

Ska även fortsättningsvis drivas som separata enheter.

TimeWaves ägarbolag, Marathon Software, har förvärvat leverantören Avista Time Norden som tillsammans ska bli en ännu starkare leverantör av affärssystem åt städbranschen. 

Marathon Software lyfter fram att det förvärvade bolaget besitter expertis inom framförallt datadrivet kvalitetsarbete, logistik och närvarorapportering.

–Det ska bli så himla spännande! Avista är otroligt duktiga inom FM och vi har vårt fokus på professionell hemservice. Så vi får verkligen möjlighet att hjälpa branschen på flera plan, säger Mikael Tikas, vd på TimeWave till Rent.

– Vi får nu möjlighet att föra samman våra resurser, erfarenheter och innovationer för att erbjuda ännu bättre lösningar till våra kunder och stödja deras framgång i en allt mer konkurrensutsatt marknad. Vi är nu inte bara Sveriges största leverantör av affärssystem inom städ och FM, vi får nu även en samlad unik branschkompetens som på sikt kommer skapa stora möjligheter för oss att skapa ett ännu starkare erbjudande till marknaden, säger Mikael Tikas, vd på TimeWave vidare.

I ett pressmeddelande framgår att ”TimeWave och Avista Time i Norden kommer att fortsätta drivas som separata enheter men synergieffekter kommer uppnås bland annat genom delad overhead, fördjupad branschkännedom samt framtida delad teknikutveckling”, heter det.

TimeWaves lösning används i dag av cirka 300 företag inom städ och professionell hemservice och med förvärvet breddas kundbasen till att även omfatta Sveriges största städ- och FM-företag.

– Tillsammans med TimeWave blir vi en större och ännu mer stabil systemleverantör, och TimeWave med sitt fokus på kundrelationer och att skapa mervärde för kunden är en perfekt match för oss. Tillsammans kommer vi kunna frigöra resurser för att accelerera arbetet med att möta våra kunders behov av ökad digitaliserad verksamhetsstyrning, säger Ulf Gullstedt, vd på Avista Time i Norden AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093