23948sdkhjf

Han ska ansvara för HSB Malmös lokalvård

Efterträder Tommy Lind som snart går i pension och ser fram emot att implementera lösningar inom bland annat digitalisering.

Andreas Andersson har rekryterats till posten som  chef för lokalvård hos HSB Malmö. Han beskrivs ha gedigen erfarenhet av ledarskap, logistik och organisation och har ett förflutet från Ica och Menigo.

– I samband med pandemin fick jag nytt jobb på Lunds universitet, som ansvarig för lokalvård och vaktmästeri. Efter drygt två år där så blev jag biten, och jag ser fram emot att få fortsätta med renodlad lokalvård hos HSB Malmö, säger Andreas Andersson i en kommentar.

Andreas Andersson efterträder Tommy Lind.

– Det känns jättebra att vara här. Jag tar över efter en älskad chef som varit på HSB i över 30 år, så det känns spännande och nervöst. Jag ser fram emot att få tillföra sådant jag är bra på, som digitalisering och planering, säger Andreas Andersson vidare.

– Det känns jättekul att se Andreas ta över facklan på Lokalvård. Nu kan vi fortsätta göra det vi gör bra, och utveckla vårt erbjudande framåt, säger Christian Arestad, chef för HSB Malmös Fastighetsservice.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097