23948sdkhjf

Coworkingaktör breddar tjänstepaletten

Lanserar office management och tar över driften av stora företags kontor. Först ut är Klarnas huvudkontor.

— Vi tar nu steget från att vara en Coworking aktör till att bli en Office as a service provider, OaaS där Coworking är en viktig del av vårt produktutbud. Med tanke på att företag i alla storlekar i princip har samma behov, har vi utvecklat nya och bredare produkter för storföretag, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum i en kommentar.

—Convendums office management är en premium tjänst och håller hög ambitions- och hög servicenivå. Vi gör det vi gör på våra egna enheter, men nu även på plats hos företag, säger Håkan Jeppsson vidare.

Vidare lanseras ytterligare två tjänster i det nya produktutbudet för stora bolag, Enterprise Membership och Enterprise Consulting. Det första bygger på aktören erbjuder stora företag att teckna ett större antal medlemskap, vilka behövs när ett stort företag utanför city vill minska sina kontorsytor på grund av lägre snittbeläggning. Den nadra tjänsten handlar om rådgivning kring behovs- och kostnadsanalyser, skapandet av en strategiplattform, policys och implementering av en moderna kontorslösningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109