23948sdkhjf

GK Sverige i nytt avtal med Medicon Village

Fortsätter samarbetet som omfattar tekniskt fastighetsdrift.

GK Sverige har tecknat nytt avtal med Life Science-aktören Medicon Village gällande årlig service av 1 700 system inom ventilation, befuktare och kyla, dragskåp och dragbänkar

– Vi är stolta och tacksamma över det förtroende som Medicon Village har visat oss genom att fortsätta vårt samarbete. Det nya avtalet innebär att vi kommer att fortsätta att underhålla deras tekniska anläggningar och stötta dem i deras strävan att upprätthålla en högkvalitativ forsknings- och utvecklingsmiljö. Vi ser fram emot att arbeta nära tillsammans med Medicon Village för att säkerställa optimal utveckling av deras tekniska installationer och att möta deras utmaningar inom inneklimat och energieffektivisering, säger Oskar Lundgren, servicechef på GK Sverige i en kommentar.

Medicon Village arbetar med känsliga forsknings- och utvecklingsprojekt som kräver optimala klimatförhållanden och GK har sedan tidigare ett samarbete med aktören och därför kunskap om anläggningen och bred teknisk expertis. GK har utfört montage och service av tekniska installationer, inklusive  uppdrag som ombyggnader av laboratorier och utbyte av stora fläktar kopplat  till inneklimat och energieffektivisering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.086