23948sdkhjf

Textilia förlänger med Jämtlands Kommuner

Jämtlands Kommuner, som består av  Bergs, Bräcke, Härjedalens, Krokoms, Ragunda, Strömsunds, Åre och Östersunds kommuner, förlänger avtal för tvätt och textilservice med Textilia i Långsele. Avtalet har förhandlats fram av nämnda kommuners gemensam nämnd för upphandling vid det gemensama upphandlingskontoret.

Det nya avtalet, som ska betjäna 86 kunder främst inom äldreomsorg och hemtjänst och omfattar tvätt av kundägt och cirkulationsgods, sträcker sig från den 1 oktober 2024 till den 30 september 2027. Därefter finns möjlighet till 12 månaders förlängning.

– Vi är oerhört glada över att ha vunnit detta avtal och att ha fått förlängt förtroende från Jämtlands Kommuner. Med dem som vår fjärde största kund är detta avtal av stor betydelse för oss, säger Daniel Andersson, platschef på Textilia i Långsele i en kommentar.

Tvätteriet Textilia i Långsele, som har funnits sedan 1949, hanterar dagligen omkring 15 ton textilier åt kunder som bland andra Region Västerbotten, Region Västernorrland och Region Jämtland Härjedalen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079