23948sdkhjf

Tre finalister klara till Årets Städföretag 2023

Kundpartner, Meritum i Sverige och Rimab Facility Service är finalister till partsgemensamma utmärkelsen Årets Städföretag 2023 som delas ut av Almega Städföretagen och fackförbunden Fastighets och Kommunal för sjätte året.

– Med priset stärks värdet av att vara ett seriöst städföretag, inte minst för att företagen som valts ut har en auktorisation från vår partsgemensamma nämnd. Att vara ett Auktoriserat Serviceföretag är ett kriterium för att nomineras och också en viktig kvalitetsmarkör för kunder att utgå från, säger Lennart Mauritzon, förbundsordförande, Fastighets i en kommentar.

Till årets upplaga var 33 företag nominerade och finalisterna har tagits fram av en jury bestående av representanter från Almega Städföretagen, Fastighets och Kommunal.

– Städtjänster behövs i hela samhället. Därför är det så viktigt för kunder att veta att man anlitat ett seriöst, auktoriserat, städföretag. Årets Städföretag är ett tydligt bevis på att företaget är ett föredöme för branschen, säger Ari Kouvonen, näringspolitisk expert på Almega Städföretagen.

Vinnaren koras på Almegas evenemang Stora Städbranschdagen som hålls i Stockholm den 12 oktober. Förra året förärades 50-femme priset Årets Städföretag 2022 och tidigare har bland andra Småländska Städ, Sesab Service och Coor Norrlands Miljövård hyllats.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094