23948sdkhjf

Coor förnyar med norskt servicebolag: ”Offshore-marknaden är viktig”

Sedan 2014 levererar Coor tjänster som lokalvård, reception, restauranger och fastighetsdrift till fem av norska servicebolaget Aibels, specialiserat på olja, gas och förnyelsebar energi, anläggningar i Norge. 

Nu förlängs samarbetet med aktören i fem år och avtalet löper till 2029.

– Offshore-marknaden är viktig för Coor och vi är mycket glada över att Aibel ger oss förlängt förtroende och vi ser fram emot att ta vårt samarbete till nästa nivå. Det förlängda avtalet förstärker Coors marknadsledande position i Norden inom Integrerade Facility Management-tjänster, säger AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef i Coor.

Värdet på det nya förnyade avtalets uppgår till cirka 200 miljoner kronor under kontraktsperioden, exklusive tillkommande rörliga projektvolymer.

– Aibel och Coor kan se tillbaka på ett långt och bra samarbete som har byggt på en partnerskapsmodell som båda parter har trivts med. Coor är väl förtroget med både vår bransch och kulturen på Aibel vilket har lett till ständiga förbättringar och anpassningar till våra behov, säger Hans-Jakob Berge, FM-chef på Aibel i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064