23948sdkhjf

Från HSB Östergötland till Riksbyggen

Kliver in hos Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne.

Ann-Christine Thurn har rekryterats till Riksbyggen och posten som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne som omfattar 19 kommuner och servar cirka 240 olika uppdragsgivare. Sammanlagt arbetar cirka 100 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

 Hon tillträder den 1 oktober och kommer närmast från HSB Östergötland där hon är chef för Boservice och beskrivs ha lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, personalledning och förändringsledning.Förutom HSB Östergötland har Ann-Christine Thurn ett förflutet som distriktschef och chef för förvaltningsutveckling på AB Stångåstaden.

– Jag är så glad över att Ann-Christine blir ny MO-chef i norra Skåne. Hon kommer med sin gedigna erfarenhet att leda den fortsatta utvecklingen och framgången i norra Skåne, säger Carina Persson affärschef Fastighetsförvaltning hos Riksbyggen.

Ann-Christine Thurn efterträder Carina Persson som har gått vidare inom Riksbyggen som affärschef fastighetsförvaltning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094