23948sdkhjf

Från ISS till ARE Sverige

Lämnar facility management-jätten för att bli regionchef hos det finska familjeföretaget.

Peter Ramstedt har rekryterats till posten som regionchef Väst och Öst inom ARE Sverige och efterträder Ulf Andersson som lämnar företaget för att gå i pension. 

Peter Ramstedt tillträder den 21 augusti och kommer närmast från ISS och rollen som Key Account Manager men har även ett förflutet från som posterna som distriktschef och regionchef på Caverion.

- ARE Sveriges breda utbud av tjänster och lösningar som supporterar fastigheterna under hela livscykeln attraherar mig. Jag har även tidigare arbetat med flertalet av bolagen i koncernen och känner väl till deras kompetens och den kvalité som genomsyrar hela erbjudandet. Att vara multidisciplinär inom både service och projekt i kombination med ett aktivt hållbarhetsarbete är framtidens framgångsrecept, säger Peter Ramstedt i en kommentar.

Peter Ramstedt kommer att utgå från Kungälv Rörläggeris kontor i Kungälv men även ambulera mellan kontoren i Göteborg och Borås. 

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063