23948sdkhjf

Ansluter till Enaco

Claes Waxin har värvats till Enaco, tillträder i augusti och  får uppdraget att  utveckla erbjudandet inom affärsområdet operations. Det nya uppdraget innefattar alltifrån serviceåtaganden och dedikerade Site Engineers till kompletta förvaltningslösningar.

Claes Waxin beskrivs ha mycket lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling kopplat till service och installation inom kritisk infrastruktur.

– När Claes tillträder sin tjänst får vi ännu en mycket kompetent medarbetare som har stor branscherfarenhet vad avser kritisk infrastruktur men också vad avser service och facility management relaterade tjänster. Claes tycker om att arbeta med och utveckla kundrelationer. Han blir en betydelsefull resurs och kommer att bli ett bra tillskott i ett redan starkt lag när vi nu fortsätter att utveckla Enaco till att bli kundernas första val inom Operations, Service och Entreprenad, säger Mikael Berggren, koncernchef på Enaco i en kommentar.

Claes Waxin kommer närmast från Property Maintenance som levererar tjänster inom fastighetsteknik men har  även ett förflutet hos YIT, Imtech och Dafo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078