23948sdkhjf

Enerco förvärvar industrisaneringsföretag

Sisab i Luleå blir en del av Enerco och affärsområdet industrirengöring i region norr. Det framgår av ett pressmeddelande. Sisab, Skellefteå Industririvning & Sprängkonsult grundat 1974, erbjuder industrisanering, entreprenad- och höghöjdsarbete samt uthyrning av utrustning.

– Enerco har en strategi att stärka sin lokala närvaro i regionen. Sisab har Norrbotten som sin hemmamarknad och har långsiktiga relationer och uppdrag gentemot lokala kunder som vi kommer förvalta vidare, berättar Niklas Pettersson, vd Enerco Group AB i en kommentar.

Samgåendet realiserades från den 16 juni 2023. Sisabs tidigare ägare Werner Nerlich och hans medarbetare kvarstår i verksamheten vilket ska ge en stabil övergång och förutsättning för fortsatt högt kundfokus och goda utvecklingsmöjligheter, uppger aktören vidare.

I april köpte Enerco Group Piteåförtaget Nosab, Norrbottens olje- och slamsugning i Piteå. I fjol köpte aktören  Piteåföretaget IBS, Industri och byggservice. Enerco Group grundades 2015 och har huvudkontor i Hofors.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093