23948sdkhjf

Pythagoras i nytt avtal med bostadsbolag

Stiftelsen SHIS Bostäder digitaliserar, effektivisera arbetsprocesser och underlätta hanteringen av fastighetsrelaterade frågor med hjälp av Pythagoras.

Pythagoras har slutit ett avtal med Stiftelsen SHIS Bostäder, med cirka 4 100 lägenheter i ungefär 50 fastigheter,  för leverans av fastighetssystem. Avtalet löper under fyra år, med option på förlängning i ytterligare totalt sex år och systemet kommer att hantera allt kring fastighetsförvaltning, avtalshantering och digitala besiktningar. Införandet av systemet påbörjas i höst och implementeras därefter iterativt under de kommande ett och ett halvt åren.

– Vi är enormt stolta över att Stiftelsen SHIS Bostäder valde Pythagoras och vår förhoppning är att alla användare kommer att ha stor nytta av systemet, tack vare vårt enkla och överskådliga gränssnitt. Vi är väldigt glada över att få vara en del av SHIS Bostäders digitaliseringsresa och vi hoppas på ett gott samarbete många år framöver, säger Peter Andersson, vd på Pythagoras i en kommentar.

SHIS Bostäder är Stockholms stads bostadssociala resurs vars uppdrag är att erbjuda trygga genomgångsboenden för etablerade och nyanlända stockholmare som av sociala eller ekonomiska skäl har hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden. SHIS Bostäder äger inga fastigheter utan förhyr av olika kommunala och privata fastighetsbolag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.266