23948sdkhjf

Coor flyttar och tar hem serviceleverans

Flyttar huvudkontoret från Kista till Arenastaden i Solna. Därtill ska aktören även leverera servicetjänster till hyresgäster och besökare.

Coor hyr 3 158 kvadratmeter kontorsyta, 564 kvadratmeter konferensyta och 779 kvadratmeter deli- och restaurangyta i kontorsprojektet Kvarter 1 i Haga Norra i Arenastaden.

Samtliga avtal löper på sju år och har beräknat tillträde i oktober 2024 och januari 2025.

– Det känns mycket bra att flytta till nya moderna lokaler i Arenastaden och samtidigt kunna bidra med vår expertkompetens till kundupplevelsen i form av serviceleverans inom restaurang, lokalvård, reception och konferens, säger AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef, Coor.

Uthyrningsgraden uppgår till 66 procent och förutom Coor har även Randstad, JM och SATS tecknat hyresavtal i Kvarter 1. I lokalerna ska det finnas serviceutbud med kontor, reception, konferens, gym, cykelgarage, kvarterskrog, butiker och flera mötesplatser, både i huset och runt hörnet.

Utvecklingen av de nya stadskvarteren Haga Norra i Arenastaden omfattar 70 000 kvadratmeter kommersiella lokaler och 1 000 nya bostäder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125