23948sdkhjf

Office Management avyttrar affärsområde till Verso Capital

Renodlar affären för att bättre möta kundernas behov av it och modern mötesteknik.

I april aviserade Office Management att bolaget ingått avtal om att avyttra affärsområdet Facility Management för att satsa fullt ut på att erbjuda inom ICT, Information, Communication, Technology.

”Office Management har under 30 år skapat förutsättningar för att utveckla framtidens arbetsplats – från den fysiska kontorslösningen till dagens digitaliserade arbetsplats. I takt med den snabba digitaliseringen av samhället har även Office Managements fokus på it och modern mötesteknik blivit starkare”, skriver aktören i ett pressmeddelande.

Köpare av affärsområdet är Verso Capital, ett nordiskt bolag som investerar i europeiska B2B-företag.

”Den delen vi förvärvat är marknadsledande inom facility management mot små- och medelstora företag i Sverige. Nu när den delen blir ett helt fristående bolag kommer vi kunna lägga ett stort fokus på att utveckla kunderbjudandet och vidareutveckla strategin. Vi tror att bolaget har stor potential att fortsätta utvecklas väl som ett fristående företag”, uppger Christoffer Callans, investment director hos Verso capital till Rent .

Han uppger vidare att fokus kortsiktigt ligger på att fortsätta växa och behålla det fina momentum och kundrelationer som bolaget uppges ha men att det även finns intresse för förvärv.

”Det pågår just nu ett stort arbete kring varumärke och namn framgent, något vi avser presentera under andra halvan av 2023”, uppger Christoffer Callans vidare. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078