23948sdkhjf

Värvas till Caverion

Har en bakgrund inom både bygg, fastighetsutveckling, energieffektivisering och fastighetsautomation.

Caverion har rekryterat Marcus Sandlund till posten som division head of advisory med uppdraget att verka inom fältet för energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet. Marcus Sandlund tillträdde den 15 maj och kommer närmast från posten som vd för Ecoclime Group  men han har även ett längre förflutet som affärschef för NCC.

– Jag ser detta som en otroligt stor möjlighet att skapa hållbara affärer och vara en del av att skapa morgondagens samhälle! Caverion levererar hållbar påverkan genom lösningar som designas och levereras till kunder runt om i landet varje dag – det är att göra skillnad på riktigt, säger Marcus Sandlund i en kommentar.

Närmast på Marcus Sandlunds agenda ryms bland annat att synliggöra och konceptutveckla Caverions redan initierade arbete inom området samt att befästa aktören som den självklara partnern för energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet.

– Jag vill göra klart för fler i Sverige att Caverion är en ”one stop shop” för att genomföra digitalisering, energieffektivisering och hållbarhetsprojekt. Det finns en otroligt stor efterfrågan på dessa tjänster idag och det är exakt vad många företag behöver för att transformera sina fastighetsbestånd och sin verksamhet, säger Marcus Sandlund vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078