23948sdkhjf

Kärcher och TTS i nytt partnerskap

Kärcher kompletterar sin portfölj med TTS-utrustning och lösningar för fastighetsrengöring för att fortsätta att positionera sig som en komplett leverantör. TTS specialiserar sig på professionell manuell utrustning och designar lösningar för alla miljöer, inklusive besöksnäringen, sjukvården och högtrafikerade områden.

TTS i sin tur väntas drar nytta av Kärchers världsomspännande varumärke och omfattande produktsortiment och expanderar därmed marknadspositionen.

–I Kärcher har vi hittat en stark partner för att stärka vårt varumärkes synlighet, öppna upp nya marknader och kanaler, utöka produktionen och öka vår konkurrenskraft. Dessutom kan vi nu kombinera vår innovativa inställning till manuella verktyg med innovativ rengöringsteknik från Kärcher.” För tydlig allokering och god synlighet på marknaden har Kärcher och TTS beslutat att använda båda varumärkena med två logotyper, säger Renato Zorzo, vd och ägare av TTS Cleaning S.R.L. i en kommentar.

Vidare framgår att de två familjeföretagen applicerar liknande strategier när det gäller företagsledning. För närvarande håller TTS Cleaning S.R.L. på att göra övergången till andra generationen, med ett ännu starkare fokus på företagets framtida utveckling, heter det i pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078