23948sdkhjf

Bravida tecknar avtal med Alstom

Har påbörjat avtalet som är en av tre delar i ett uppdelat FM-paket som löper på tre år.

Bravida har tecknat treårigt avtal för leverans av tekniska FM-tjänster till Alstom. I leveransen ingår teknisk service och  tillsyn, skötsel, avhjälpande underhåll och beredskap inom tekniska installationer till kontor, depåer och produktionssiter runt om i Sverige.

– Vi är väldigt glada över förtroendet att ta hand om den tekniska FM-leveransen åt Alstom i Sverige. Bravida positionerar sig som en tydlig aktör av tekniska FM-tjänster och det känns väldigt bra att fler och fler kunder ser fördelarna med att dela upp sin FM-leverans, säger  Pontus Monthan, Head of TFM på Bravida i en kommentar.

Avtalet gäller på samtliga orter där signalsystem- och tågaktören Alstom, som levererar det nya nationella trafikledningssystemet till Trafikverket, har sin verksamhet.

– När vi på Alstom bestämde oss för att dela upp FM-paketet i tre delar var Bravida huvudkandidat för den tekniska leveransen kopplat till tidigare arbeten hos Alstom i Västerås. Vi ser fram emot att starta denna direktrelation till Bravida och jobba för ett effektivt och utvecklande samarbete, säger Jacob Hultin, Facility Manager på Alstom.

Uppdraget startade den 1 mars 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079