23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utifrån en lärares perspektiv

Som utbildare har jag haft glädjen att träffa en grupp lokalvårdare från FM Service, Halmstad kommun.

Vi hade en traditionell PRYL utbildning på 5 dagar och som ett komplement till handboken och instuderingshäftet hade deltagarna även tillgång till Städakademin,Boragos nya digitala lärplattform.
FM Service ledning hade försett deltagarna med varsin I-pad under hela utbildningen vilket var en fantastisk satsning.

Vi går mot nya tider med teknik som många känner stor osäkerhet kring. Men vi tog det lugnt, lärde oss att hantera en I-Pad, navigera i systemet och när utbildningen var slut var deltagarna glada, stolta och trygga i det tekniska användandet.

Som utbildare märkte jag även att resultatet var enastående! Varje morgon startade vi med repetitionstest i Städakademin om det vi pratade om dagen innan.

Alla loggade in och arbetade individuellt och ibland diskussion med sin bänkkompis.
Genom att man kan rätta sina digitala tester direkt så har man möjlighet att läsa på och träna ännu mer.

I undervisningen använde vi oss även av Boragos filmer i Städakademin som ett diskussionsunderlag. Filmer är ett bra pedagogiskt sätt att ta in utbildning, lätt att förstå och träna det svenska språket.

När jag lämnade deltagarna upplevde jag glädje, stolthet och ökat självförtroende hos alla! Borago har fått mycket positiv feedback av både deltagare och ledning.

Deltagarna har även tillgång till Städakademin efter utbildningen som ger dem möjlighet att använda verktyget i sin vardag. Jag är så stolt över att vi kan erbjuda våra deltagare Städakademin!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Sänd till en kollega

0.031