23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hemsidor ökar försäljningen med klimatsymbol!

| Medlemsnyhet | Företag MInskaCO2.se

MInskaCO2.se som administrerar ”CO2 neutralt website” har utvecklats i samarbete med Videnskabsministeriet i Danmark.

Initiativet går ud på at virksomheder neutralisere den CO2-udledning, der forårsages fra brugen af deres hjemmesider.<}0{>Initiativet går ut på att företag neutraliserar de CO2-utsläpps som orsakas av användningen av deras hemsidor. Vi uppnår CO2-neutraliseringen genom konstruktion av nya hållbara energikällor (t.ex. vindkraftverk) och deltagande i CO2-reducerande projekt (globalt). Deloitte är oberoende granskare av CO2-neutraliseringarna.

Väsentligt i arbetet för CO2-reduktioner är det internationellt erkända projektet i Afrika, där cirka 86.000 personer har fått glädje av de energieffektiva spisar vi har installerat.

Mer än 2.500 företag deltar. Se hela deltagarlistan här. www.minskaco2.se/exempel

Med utgångspunkt i att en hemsida har upp till 10.000 sidvisningar per månad, kommer omkostnaden att vara 2.374 kr per år. Denna omkostnad säkerställer 100 % CO-neutralitet inklusive clearings och granskningar, m.m. För ytterligare information angående priser, klicka här: www.minskaco2.se

Utöver de goda klimateffekterna, hjälper vi våra deltagare med att skapa förtroende för deras webbsida – och vi kan även ha en positiv inverkan för deras placering i sökmotorerna, eftersom vi länkar till våra deltagare från många starka webbsidor.

Anmäl er hemsida här www.minskaco2.se/anmal eller skicka ett e-postmeddelande till info@co2neutralwebiste.com om du har några frågor.

Medlemsnyhet

Företag
MInskaCO2.se

Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus
Danmark
MInskaCO2.se

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078