23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vår hållbarhetsrapport för 2023 har nu publicerats!

Miljön ligger i kärnan av Kiiltos hållbarhetsarbete. Som ett företag inom kemiindustrin har Kiilto en unik position för att påverka frågor om miljöansvar i synnerhet. Vårt Löfte till Miljön, som vi lanserade 2018, har styrt vårt hållbarhetsarbete och vår kommunikation sedan dess. År 2023 innebar framgångar, innovationer och lärdomar.

År 2023 var ett stort steg framåt för Kiilto inom socialt ansvar. Vi identifierade behovet av att se socialt ansvar på ett mer övergripande sätt och lanserade "Vårt löfte till folket." Den framgångsrika verksamhetsmodellen från vårt miljöarbete antogs även för utvecklingen av socialt ansvar.

Löftet är uppdelat i fyra projektgrupper som är öppna för alla Kiilto-anställda: hälsa och säkerhet, inspiration och kompetens, mänskliga rättigheter och partnerskap. Med mål för varje område vill vi säkerställa att Kiilto förblir och utvecklas som en ansvarsfull arbetsplats.

Under 2023 utvecklade vi vår verksamhetsmodell för att inkludera aspekter av socialt ansvar i vår leveranskedja. Cirka 200 aktiva Kiilto-medarbetare från olika verksamhetsländer deltog i ett omfattande kulturarbete för att stärka upplevelsen av ett enat företag. Kiilto fick också sitt trettonde framgångscertifikat från den finansiella tidningen Kauppalehti, vilket mindre än 1 procent av företag tilldelas mer än 10 år i rad. Certifikatet, som mäter tillväxt, lönsamhet, finansiellt resultat, likviditet, risktolerans och soliditet, är ett resultat av hårt arbete från alla på Kiilto.

KIILTOCLEAN AB
Bjäre Plats 13, 7 tr
218 45 Vintire
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5020449921

Kontaktperson

MW

Sänd till en kollega

0.047